Bevar din glød med Collagen Glow

Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord

Sol, sommer og en smuk glød

Sommeren er en tid med solskin, aktive- og afslappende stunder udendørs og sidst, men ikke mindst, jagten på den eftertragtede solbrune glød. Men når efteråret og vinteren nærmer sig, begynder den gyldne sommerglød så småt at falme.

Efteråret kommer

Heldigvis er der en række skønhedshemmeligheder og plejetips, der kan hjælpe dig med at bevare din sommerglød så længe som muligt og opretholde en strålende hud året rundt. Et af tipsene omhandler vores Collagen GLOW, som kan give dig den perfekte glød og farve hver dag, uanset årstiden.

GLOW Holistic Therapy Collagen

GLOW: Skøn støtte til din indre- og ydre glød

At bevare din sommerglød handler om at pleje og give din hud kærlighed. Det gør du bl.a. ved at give den de næringsstoffer, den har brug for, for at forblive sund og strålende. Gennem en kombination af korrekt hudpleje, sund kost, beskyttelse mod solen og brug af de rigtige produkter kan du nyde din solbrune glød i endnu længere tid og opnå en smuk, strålende hud året rundt.

Med GLOW Your Balance Collagen fra Vild Nord er du sikret perfekt pleje af din hud, og ikke mindst den naturlige og smukke glød, du ønsker. Uanset om du gerne vil bevare gløden, du har fået over sommeren, eller du gerne vil have en glød i de mørkere måneder, er GLOW det ideelle valg.

GLOW ingredienser

GLOW Your Balance Collagen er sammensat af fem udvalgte, aktive ingredienser der plejer hud, hår og negle og er en perfekt del af din daglige skønhedsrutine. De skønne ingredienser er:

  • Beta-caroten giver en naturlig glød, samtidig med at vitaminet bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Collagen bidrager til at holde huden spændstig
  • Vitamin C bidrager til en normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud
  • Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår, negle og hud
  • Selen bidrager til at vedligeholde normalt hår og negle

GLOW-collagen er den perfekte genvej til en langvarig glød, så hvorfor ikke starte med en god vane, der tilmed giver et lækkert hår og en spændstig hud?

GLOW opløst i vand

Når GLOW opløses i vand, får det en sart solgul nuance med en let sødmefyldt smag af citrus. Oplev en smagfuld og skøn start på dagen og din skønhedsrutine året rundt med Vild Nord.

 

Eksfoliering – en ekstra genvej til strålende hud

Huden fornyer sig hver eneste dag – særligt om natten, men vidste du at din huds øverste lag, epidermis, har fornyet sig selv fuldkommen efter 30 dage? Når hudceller bliver gamle og dør, bliver de løse og falder som regel af, af sig selv.

De døde hudceller kan godt gøre huden lidt træt at se på, men du kan nemt og hurtigt give huden plads til at ånde ved at eksfoliere den. En eksfoliering, f.eks. en scrub, fjerner skånsomt urenheder, snavs og døde hudceller fra huden og efterlader den blød, glat og fornyet. Vælg en mild eksfoliering, som passer til din hudtype, og brug den regelmæssigt for at opretholde en jævn og strålende kulør. 

Dette hjælper også med at forberede huden til bedre absorption af fugtighedscreme og andre produkter, du bruger i din daglige pleje, da de døde hudceller og ophobet hudfedt ikke er i vejen, eller tør hud opstår når vinteren står for spring.

Husk din hud

Hold huden hydreret

En vigtig del af at bevare din sommerglød er at sørge for, at din hud har et højt fugtindhold. Drik rigeligt af vand, jo mere des varmere det er, eller hvis du er fysisk aktiv. At drikke vand er ikke kun godt for din hud, men også for dit energiniveau, dit velbehag og din fordøjelse – og hvem ønsker ikke alt det, når det ikke kræver mere?

Lav dig selv en lækker kande collagen vand med kanel og ingefær, stil den på køl og drik den i løbet af dagen, når du føler dig tørstig. 

Brug også gerne en rig og nærende fugtighedscreme, der passer til din hudtype, dagligt. Skønne cremer kan give dig og din hud fugt udefra, mens vandet holder dig hydreret indefra.  

Øget fugt i huden

Sidst, men ikke mindst, er collagen en strålende vej til en hydreret hud. I et studie har det nemlig vist sig, at collagen kan øge hudens fugtniveau med op til 38 % efter 8-12 uger. Flere af Vild Nords collagenvarianter, f.eks. GLOW, CARE og SOFT, smager lækkert, når de blandes op i et glas vand – så hvorfor ikke få vand og collagen på én og samme tid? 

Spis dig til strålende hud

Farverig, smagfuld og skønt duftende mad og ingredienser bør være en del af dine måltider hver dag. Prøv at spise så varieret som muligt, så du får dækket dit behov for både vitaminer, mineraler, fedtstoffer og andre vigtige næringsstoffer, der er gode for dig og din krop.

Spis dig til en smuk glød

Din kost spiller faktisk en afgørende rolle i din hudpleje. Ved at spise sunde, antioxidantrige fødevarer som bær, grønne grøntsager og nødder kan den mad, du spiser, hjælpe med at pleje din hud fra inderst til yderst.

Vidste du f.eks., at gulerødder er en god kilde til beta-caroten, forstadiet til A-vitamin, som kan understøtte hudens naturlige glød – og netop derfor finder du også beta-caroten i Vild Nord GLOW.

Gør GLOW til en del af din daglige kost, og få beta-caroten hver dag på en lækker og nem måde. 

Vil du derimod gerne have ekstra collagen gennem din kost, udover dit collagenpulver, kan du gå efter de mest collagenholdige fødevarer, men hvilke fødevarer skal du gå efter? Det giver vi dig svaret på i blogposten ”Hvilke madvarer er der collagen i?”.

Husk solbeskyttelse

Husk solbeskyttelse - selvom solen gemmer sig

I løbet af sommeren og selv når sommeren er ovre, er det vigtigt at beskytte din hud mod solens stråler. Når solen er fremme på en skyfri himmel, vil de fleste af os gerne ud så hurtigt som muligt, så vi kan nyde de varme stråler så meget vi kan.

Derfor er det ikke altid at solcremen står først på listen over de ting, vi skal huske. Men for at du og din hud opnår største nytte af solcremen, bør du smøre dig ind i solcreme allerede 20-30 minutter inden du begiver dig ud i solen. På den måde får solcremen tid til at trænge ind i huden, så den kan yde optimal beskyttelse mod solskoldning og varige skader på huden. 

Solens stråler

UV-stråler kan forårsage tidlig aldring og blegne din glød, fordi ny hud dannes hvor den skadede hud er. En god solcreme med høj SPF hjælper med at bevare din sommerglød og beskytte din hud mod skader og tidlig aldring – for solen er en af de store syndere til rynker.

Solen er selvfølgelig ikke kun skadelig og noget, vi for alt i verden skal beskytte os mod. Den er nemlig også kilde til liv og til det gode vitamin D, som vi mennesker har brug for. Når du beskytter dig mod solen, vil din hud stadig kunne danne vitaminet, men du vil være beskyttet mod skader fra UV-strålerne.

Din hud har brug for søvn

Lad din hud regenerere om natten

Hvor godt sover du om natten? Vidste du, at når du sover, arbejder dine celler på højtryk? Om natten, hvor dine sanser, din hjerne og mange andre funktioner i kroppen slapper af, får cellerne rig mulighed for at regenerere – og det udnytter de. Det gælder også din huds celler, som bruger natten på at reparere og forny sig, så du kan opretholde en naturlig glød og sund udstråling.

Husk, at det handler om at omfavne din naturlige skønhed og føle dig selvsikker i din egen hud, uanset årstiden – men det gør selvfølgelig ikke noget, at hjælpe din naturlige skønhed lidt på vej. Vi håber du kan bruge nogle af vores tips til at bevare din skønne sommerglød længst muligt. 

Læs næste

AMWC-prisvindende collagen - Vild Nord
Opdag skønheden i de gode vaner - Vild Nord