Vild Nord - bedre end nogensinde før

Vild Nord - bedre end nogensinde før - Vild Nord

Collagen fra Vild Nord er nu bedre end nogensinde!

Byd velkommen til de nye og forbedrede udgaver af vores kendte HYDRO collagen produkter. Vi har videreudviklet vores produkter, for at vi fortsat kan tilbyde dig det bedste collagen overhovedet muligt. Uanset hvilken variant du vælger, får du stadig marine collagenpulver fra bæredygtigt vildtfanget torsk, men med nye spændende ingredienser. Nu er alle vores produkter desuden MSC-certificeret. Men hvad betyder det for dig?

Vild Nord Marine Collagen

Med MSC hjælper du naturen (og dig selv samtidigt)

Når vores collagen bærer MSC-certificeringen, er det din garanti for, at torsken til collagenet overholder strenge standarder inden for bæredygtigt fiskeri. MSC-certificeringen sikrer, at vores collagen stammer fra fisk fanget på en bæredygtig måde og at dette altid kan dokumenteres.

Ved at vælge vores produkt bidrager du aktivt til at beskytte vores havmiljø og fremme ansvarlig fiskeripraksis. MSC-certificeringen symboliserer ikke kun et mærke, men også vores forpligtelse til at tage skridt i retning af at bevare fiskebestanden og sikre bæredygtighed. 

Du kan læse mere om produktionen af vores collagenpulver i vores blogpost ”Upcycling af fiskeskind”.

 

Vild Nord MSC Marine Collagen

Vores emballage består nu af 30% mindre plastik

Først og fremmest er vores collagens emballage blevet mindre, hvilket betyder en reduceret brug af plastik. Faktisk har vi reduceret mængden af plastik med hele 30 %. Derudover vil der ikke længere være en plastikske at finde i bøtten. Vi er nemlig helt sikre på, at du allerede har en brugbar spiseske hjemme i dit køkken.

Alle HYDRO-varianter bærer nu en label i den smukke og eksklusive guldfarve, som tidligere kun fandtes på vores absolutte bestseller Collagen Gold.

 

Vild Nord nyt sortiment

Du kan vælge mellem 5 HYDRO-collagen varianter

Ligesom tidligere finder du stadig 5 forskellige varianter af HYDRO. Forskellen er nu navnene, designet og ikke mindst sammensætningen af de rene, naturlige og effektive ingredienser i hvert produkt. Alle HYDRO-varianter bærer nu vores signatur guld-label – fordi alle vores fem varianter indeholder 5 gram af det bedste collagen. Derudover finder du en helt ny variant, nemlig Lemon Marine Collagen med en skøn smag af citrus.

 

Vild Nord Pure Marine Collagen

Pure Marine Collagen – til dig der har en aktiv livsstil

Tidligere Collagen Clean Protein er samme produkt som før – perfekt til dig med en aktiv livsstil, uanset alder og køn. Pulveret består kun af én ingrediens, nemlig 100 % rent hydrolyseret marine collagen og er derfor rig på protein. Pure Marine Collagen produceres i Norge og er MSC-certificeret, hvilket er din garanti for at collagenet stammer fra bæredygtigt fiskeri.

Fordele ved Pure Marine Collagen:

  • Protein bidrager til opretholdelsen af normale knogler og muskelmasse
  • Varmebestandig og opløses let i alt fra kaffe til en shake
  • 100 % marine collagen 

 

Vild Nord Lemon Marine Collagen

Lemon Marine Collagen – for dig der ikke ønsker naturlig smag af collagen

En ny variant af vores skønne Collagen C+ er Lemon Marine Collagen. Med tilsat smag af citrus og derfor det rigtige valg til dig der ønsker collagen uden den naturlige smag. Udover collagen indeholder Lemon Marine Collagen også vitamin C fra bærpulver. 

Fordele ved Lemon Marine Collagen:

  • Skøn smag af citrus
  • Protein bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og muskelmasse
  • Vitamin C bidrager til dannelsen af collagen, som har betydning for hud, knogler og brusk

 

Vild Nord Collagen Gold

Collagen Gold – er for dig der vil have den absolutte skønhed indefra

Vores absolutte bestseller er helt som den altid har været. Marine collagen af højeste kvalitet, tilsat mikroindkapslet tang som kilde til jod og acerolabærpulver som kilde til vitamin C. I 2023 vandt Collagen Gold desuden to priser: Internationale AMWC og danske Costume Skønhedsfavoritter.

Derfor er Collagen Gold så populær:

  • MSC-certificeret marine collagen i verdensklasse
  • Vitamin C med høj biotilængelighed fra acerolabær, der bl.a. bidrager til en normal dannelse af collagen
  • Vildthøstet og mikroindkapslet tang, som er en naturlig kilde til jod, der bidrager til vedligeholdelsen af normal hud 

 

Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy – til dig der vil øge din naturlige skønhed

Navnet er måske det samme, men indholdet er forbedret. Vi har nemlig tilført hyaluronsyre, en velkendt ingrediens for sine fugtgivende egenskaber. Beauty Remedy indeholder stadig både mikroindkapslet tang som kilde til jod, og vilde blåbær som kilde til vitamin C og antioxidanter.

En ren luksusversion af vores bestseller Collagen Gold, særligt til dig der virkelig ønsker intensiv pleje af din naturlige skønhed.

Fordele ved Collagen Beauty Remedy:

  • 4 aktive ingredienser til din hud
  • Jod bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Vitamin C bidrager til en normal dannelse af collagen

 

Vild Nord Collagen Immune Plus

Collagen Immune Plus – naturlig støtte til kroppen

Immune Plus hed før Immune Remedy og er til dig der virkelig elsker naturlig skønhed og sundhed. Collagen Immune Plus indeholder en skøn blanding af marine collagen, pulveriserede bær, svampe og echinacea. Bærrene er kilde til vitamin C, svampe til vitamin D og echinacea er en blomst der helt naturligt støtter immunforsvaret.

Fordele ved Collagen Immune Plus:

  • Collagen mindsker synligheden af rynker og fine linjer
  • Vitamin C og D bidrager til immunsystemets normale funktion.
  • Echinacea understøtter immunforsvaret 

 

Vild Nord - Hydro Food State

Food state – tættere på naturen

De ingredienser vi blander i vores HYDRO collagen, er i food state form. Det betyder at næringsstofferne, altså vitaminer og mineraler, forbliver så tæt på deres naturlige form som muligt. Food state bearbejdes minimalt og så er fordelen, at kroppen allerede kender det enkelte næringsstofs form. Det kan sikre en bedre optagelse af vitaminet eller mineraler, og kommer derfor dig og din krop til gavn.

 

Vild Nord - Smuk hele livet

Hvilken HYDRO passer til dig?

Allerede når du har besluttet dig for at vælge Vild Nord som dit nye collagentilskud, har du taget et betydningsfuldt skridt i den helt rigtige retning – både i forhold til bæredygtigt fiskeri og at give dig selv det bedste collagen. 

Når du skal vælge mellem vores HYDRO-varianter kan du med fordel se på de unikke ingredienser hvert produkt indeholder. Match ingredienserne med din livssituation og dit helt specifikke behov. Ønsker du f.eks. at supplere din træning og aktive livsstil med protein, så er Pure Marine Collagen det helt rigtige valg, da det høje indhold af protein bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskelmasse. 

Vil du derimod gerne støtte dit immunforsvar, er Collagen Immune Plus et pålideligt valg. Med sit indhold af vitamin C- og D der begge bidrager til immunforsvarets normale funktion og echinacea som støtter immunforsvaret, får du optimal naturlig støtte.

 

Find dit HYDRO produkt lige her.

Læs næste

Probiotisk mad - Vild Nord
Vores collagen er nu MSC-certificeret - Vild Nord